Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2016 17:46 - Онова, за което рядко ще чуете лекар да говори
Автор: vangelpanov Категория: Бизнес   
Прочетен: 1466 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 20.07.2016 19:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
10 юли 2016 година! 5,45 часа сутринта! Биологичният ми часовник ме разбужда с приятна точност! Мда-а-а! Вече съм на 58 години! С дванадесет месеца по-голям от 10 юли миналата година и с дванадесет килограма по-лек! Та те това си е повод за празнуване!
Юлияна все още спи спокойно! Още един повод за празнуване! Миналата година по същото време аз пак си заспивах, спях непробудно цяла нощ и се събуждах пак по същото време, а тя милата постоянно с някакви топки в гърлото, запушен нос от  синузита с главоболие, дори и през юлските горещини! В един момент вече си мислех  дори, че никога няма да се оттърве от това постоянно заразяване с нещо - почти целият ден от сутрин до късна вечер е пред хора, които пеят срещу нея - и  студентите от университета, и участниците в трите вокални състава, които ръководи! Вече бях започнал да се озадачавам много сериозно защо след като водим един и същи начин на живот, храним се с еднаква храна, приемаме едни и същи биологично активни добавки към храната, тя редовно получава някакви възпаления и болежки! Така заедно открихме още едно мъничко пърченце от пъзела, което
обаче ни  помогна  да сглобим цялата картинка и да направим онова, което не достигаше!  А то се оказа едновременно и добре познато и в същото време доста неочаквано като ефект за нас! Продължихме с досегашния си начин на живот, като добавихме  още две съществени неща - постоянна детоксикация, за която ще разкажа някой друг път и приемане на добавка, която да унищожава паразитите в организма и едновременно с това да стабилизира и балансира имунната система.

Едните пристигат по въздуха, а други - чрез ръцете

Без имунната защита ние сме абсолютно безпомощни и беззащитни. Имунната защита ни предпазва от инфекции, неутрализира чуждородни вещества, унищожава раковите клетки, продължава младостта ни! Обкръжаващите ни отвсякъде болестотворни паразити, бактерии, хелминти и прочие нарушители на нашия суверинитет биха прониквали безпрепятствено в нашия организъм, изсмуквайки жизнените ни сили и предизвиквайки различни заболявания. Заразяването се случва най-често когато човек се докосне до заразен предмет или до ръцете на болни хора и след това си потърка носа, устата или очите, но се случва много често и по въздушен път!. Учените са изчислили, че правим това не по-малко от 16 пъти на час, когато сме на работа. А за някои професии като касиерки или преподаватели това се случва доста по-често поради спецификата на тяхната работа. 
Неодавна прочетох за едно много важно откритие: наличието на каквато и да е инфекция в тялото увеличава склонността към алергия. Оказва, че реакцията на нашата имунна система се "извращава" от токсините, отделяни при жизнената дейност на бактериите, вирусите, паразитите и другите микроорганизми, проникнали в нашия организъм. Именно тези токсини отключват цялата верижна реакция под името алергия.

Ха познай кой ще дойде на вечеря

Първо място сред всички паразити принадлежи на хелминтите. Те могат да живеят във всеки орган и тъкан и да се хранят буквално с каквото им попадне - кръвни клетки, слизестото покритие на храносмилателната система и т.н., подтискайки нашата уникална защитна система. Много често те образуват конгломерати, които много често се възприемат погрешно от лекарите за тумори. Да не говорим, че през 2008 година беше направено сензационно съобщение, че някои от паразитите в нашия организъм, в т.ч. и хелминтите проявяват признаци на колективен разум, демонстрирайки чудеса при адаптацията си и функционирайки като единен организъм в създадените от тях колонии. Сред част от медицинската общност вече сериозно се застъпва мнението, че основен фактор за редица тежки и трудно лечими заболявания като СПИН, рак, болест на Алцхаймер, множествена склероза, ендометриоза, тежките артрити и други се дължат на паразитите.
Особено опасни са хелминтите за децата. Паразитите създават у тях дефицит на хранителни вещества, нарушават растежа и общото физическо и умствено развитие на детето, прездизвикват обща слабост и влошаване на съня. Ако детето започне да се учи лошо, стене раздразнително, бързо се уморява, лошо спи, гади му се, има пълното основание да се заподозре, че е заразено с хелминти. А това е толкова лесно в съвременния свят - децата играят навън, по пясъчниците в детските площадки, пъхайки след това несъзнателно ръцете в устата си, прегръщат и целуват домашните любимци пред умиления поглед на родители, баби и дядовци и познати. А кучетата и котките, както и всички други домашни животни са гарантирани приносители на всякакъв вид паразити, включително и на хелминтите.
Кои са най-ярките признаци за заразяване с паразити? ЗАПЕК -Благодарение на своята форма и способността си да образуват колонии, хелминтите могат да намалят или дори да запушат протока на жлъчкопроводните пътища, отворите на тънките черва, което води до застой на жлъчката и до нарушаване на работата на червата. 
ДИАРИЯ - В същото време редица паразити произвеждат хормоноподобни вещества, които могат да доведат до воднисти и бързи изпражнения.
ГАСТРОЧРЕВЕН СИНДРОМ - Паразитите могат да дразнят и да предизвикват възпаление по стените на червата, което води до цял ред гастрочревни проблеми и лошо усвояване на важните хранителни вещества и оттук общо отслабване на организма и имунната ни система.
ГАЗОВЕ И ПОДУВАНЕ - Редица паразити обитават тънките черва и предизвиканите от тях възпаления предизвикват подуване и газове. Постоянното подуване на коремната област е почти на 100% предизвикано от присъствието на паразити.
АНЕМИЯ - Някои от видовете паразити изсмукват редица хранителни вещества от организма, в т.ч. и желязото!
АЛЕРГИЯ  И КОЖНИ ПРОБЛЕМИ - Чревните паразити, чието любимо лакомство е слизестото и епителното покритие на червата, могат да разширят дотолкова съществуващите микроотвори в червата, че през тях в организма да проникват неразградени голяморазмерни органични молекули (обикновено това са протеинови структури) от храната, които провокират незабавен имунен отговор, който с течение на времето се изражда в алергична реакция.
НЕРВОЗНОСТ И НАРУШЕНИЯ НА СЪНЯ - Токсините, които се отделят от паразитите, претоварват черния дроб и дразнят централната нервна система. Неспокойният сън може да се предизвика и от опитите на паразитите да излязат навън през "задния вход"
БРУКСИЗЪМ (СКЪРЦАНЕ СЪС ЗЪБИ) - Бруксизмът е нещо като ответна реакция на нервната система на чуждия дразнител и често съпровожда паразитарните инфекции.
ПРОМЕНИ В ХАРАКТЕРА - Рздразнителност, избухливост, безпокойство са чест резултат от заразяването с паразити. След избавянето от тях хората стават много по-приятни за общуване и търпеливи.
Имайки предвид, че в живота на хората, особено тези които са боледували често и от разнообразни болести, настъпват периоди, когато имунния "караул" се уморява да стои постоянно на пост и че в края на краищата вече сме прехвърлили петдесетте, когато при почти всички хора започва да се забелязва имунна недостатъчност, решихме да не отлагаме повече поддържката на имунната система. И тук на помощ отново ни дойде майката Природа и нейните изключителни средства за подкрепа на нашата отбранителна мощ!
Дървото на живота Орехът е чудо на природата - дърво, което може да живее изключително дълго и да плододава и на хиляда години. Заради високата хранителна стойност на орехите, чето ги наричат "храна на боговете", а за лечебни цели високо се ценят зелените листа, зелената околоплодна кора и мембранките, които разделят ядката. Те са богати на редки целебни вещества и притежават мощен целебен потенциал като цяло.
Едно от най-ценните биологично активни съединения сред тези вещества е юглон, който е проверено от времето и в същото време рядко срещано антипаразитарно средство. Даже в ниски концентрация юглонът блокира развитието на патогенните организми, блокира процесите на дишане и енергиен обмен на паразитите. Това вещество е абсолютно безопасно за човек!
Кралят на лечебните гъби "Щастлив е онзи гъбар, който знае къде расте шийтаке!" - казват в Китай. Шийтаке е най-известната от четирите императорски лечебни гъби, наречена "Гъбата на вечната младост". Това подмлададяващо средство е признато и се цени много високо в целия свят. Шийтаке е истинска сензация, на която са посветени вече десетки хиляди изследвания от най-древни времена и до днес. В състава на шийтаке са открити уникални полизахариди.
Основното действащо вещество на шийтаке е полизахарида лентинан. Днес той се счита за едно от най-ефективните противотуморни средства. Многочислените изследвания са показали, че лентинанът ускорява и засилва изработването на перфорин - собствен фермент, който ефективно унищожава раковите клетки: той "пробива" мембраните на чуждородните клетки, в това число туморните клетки, което води до тяхната гибел.
След навършване на 35-40 години изработването на фермента перфорин в нашия организъм рязко се снижава. В същото време, перфоринът, който се образува в следствие на приема на гъбата шийтаке, защитава нашия организъм така активно както в младостта.
Има още едно ценно свойство на шийтаке - удивителната му активност и ефективност при вирусните заболявания. Той принуждава организмът да изработва интерферон - сигнален фактор за регулиране на реакцията на имунната система. За разлика от останалите съобщителни фактори на имунната система, интерференът е мощен компонент на имунната система, който и подтиска развитието на вирусите. Даже минимално количесто шийтаке е достатъчно да се изработи двойно количество интерферон и да се защитим от вируса на грипа.
По-бързо, по-силно и по-точно Да си укрепим имунитета и едновременно с това да обявим война на нашите невидими агресори, които вече са проникнали и са се настанили в нашия организъм, ни помогна "Комплекс с орех и шийтаке" на основата на екстракт от зелените листа и зелената околоплодна част на ореха и шийтаке.
Благодарение на многостранните свойства на двата компонента, комплексът ще ви бъде много полезен при следните случаи:
1.Всякакви видове паразитарни инфекции, в това число и бактериални, вирусни и гъбични.
2.Алергии и други имунодефицитни състояния
3.Захарен диабет и други нарушения на обмена на веществата
4.Диария, дисбактериоза на червата, колит, ентероколит, язвена болест на стомаха и дванадесетопръстника, полипи по червата
5.Йододефицитни състояния и нарушения на функциите на щитовидната жлеза.
6.Акне, дерматити, екземи, нерводерматит, херпес, лишеи, фурункули, гъбични и други заболявания на кожата.
7.Мастопатия, кисти на яйчниците, миома на матката, климактерични прояви.

Моите препоръки по приема
2 таблетки на ден по време на храна
Най-доброто време за прием с цел укрепване на имунната системе е сутрин до 8 часа и вечер след 22.00 часа
За усилване на действието на другите растителни комплекси от предните статии, може да се взема заедно с тях по половин таблетка на ден!




Гласувай:
2



1. laura - Здравейте,
10.07.2016 22:21
пуснах търсачка за "Комплекс с орех и шийтаке" и ми излезе единствено Вашата статия. Какъв е този комплекс?

цитирай
2. vangelpanov - пуснах търсачка за "Комплекс ...
11.07.2016 06:18
laura написа:
пуснах търсачка за "Комплекс с орех и шийтаке" и ми излезе единствено Вашата статия. Какъв е този комплекс?


Здравейте, Лаура! Това е мой личен блог и статиите в този блог нямат за цел да навират в очите на хората, пардон да рекламират, продукти (както правят повечето хора), а преди всичко ще споделям личната полза, която сме получили вече седма година аз и хората от моето семейство, както и огромен кръг от моите познати от ПРАВИЛНИЯ!!! прием на фиточайове, биологично активни добавки към храната и от прилагане на трансдермална терапия. Тъй като явно този блог не разрешава публикуването на електронни адреси и скайп имена, ако желаете да научите повече специално за този комплекс, който промени тотално имунния ни статус, изпратете ми ваш електронен адрес на моя телефонен номер и ще ви върна подробна информация за самия комплекс и неговото самостоятелно действие. Само искам да отбележа, че този комплекс е изключително ценен и в рамките на действително много ефективни профилактично - терапевтични програми, които прилагам в момента. - 0896467728, Вангел Пановl
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vangelpanov
Категория: Бизнес
Прочетен: 16945
Постинги: 8
Коментари: 2
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930